Polikliniek klinische neurofysiologie (KNF) in Geldrop

St. Anna Logo

U komt naar de polikliniek klinische neurofysiologie (KNF) van het Anna Ziekenhuis in Geldrop voor onderzoek als u lichaamsklachten heeft die samenhangen met uw hersenen, ruggenmerg, zenuwen, spieren, bloedvaten en bloedvoorziening van uw hersenen. Voor deze onderzoeken heeft u een verwijzing nodig van uw huisarts of een medisch specialist. Wij verrichten diverse soorten klinisch neurofysiologisch onderzoek (bij kinderen en volwassenen) om de mogelijke oorzaak van uw klachten op te sporen. Onder andere hersenonderzoek (EEG), slaaponderzoek (PSG), onderzoek naar spier- en zenuwaandoeningen (EMG) of bloedvatenonderzoek in het hoofd (TCD) of van uw armen of benen (Doppler).

 

Polikliniek klinische neurofysiologie Anna Ziekenhuis

Op onze polikliniek KNF in Geldrop kunt u kwalitatief goed klinisch neurofysiologisch onderzoek verwachten en een persoonlijke begeleiding. KNF-laboranten voeren het onderzoek uit, waar nodig samen met een medisch specialist. Samen met een aantal medisch specialismen hebben we bij bepaalde aandoeningen specialistische spreekuren:

  • CTS-straat, in samenwerking met de specialismen neurologie en plastische chirurgie. CTS is het carpaal tunnelsyndroom. Hierbij zit de middelste handzenuw van de onderarm naar de vingers klem in de tunnel met buigpezen in de pols.
  • claudicatio intermittens(etalagebenen)-straat, in samenwerking met het specialisme vaatchirurgie. Claudicatio intermittens is het ontstaan van pijn tijdens het lopen en hiervoor steeds even rust nemen.
  • ulcus cruris-straat, in samenwerking met het specialisme dermatologie. Ulcus cruris is eenwond op het onderbeen of de enkel die niet wil genezen.
Stel uw vraagWij beantwoorden uw vraag binnen 2 werkdagen

Voor medische vragen: neem telefonisch contact op met de polikliniek of maak gebruik van BeterDichtbij als u daarvoor bent aangemeld. Gebruik het afsprakenformulier voor het maken of wijzigen van een afspraak.