Polikliniek medische psychologie Geldrop

9498.jpg
St. Anna Logo

Op de polikliniek medische psychologie van het Anna Ziekenhuis in Geldrop kunt u terecht voor onderzoek en behandeling van psychologische hulpvragen die samenhangen met lichamelijke klachten. U heeft hiervoor een verwijzing nodig van uw specialist of een andere arts uit ons ziekenhuis. De geheugenpoli, ouderen geheugenpoli (geriatrische geheugenpoli), hoofdpijnpoli en het programma ‘kinderen in beweging’ zijn onderdeel van onze polikliniek medische psychologie. Ook hiervoor heeft u een verwijzing nodig. Bij binnenkomst op de polikliniek kunt u zich melden bij de balie, ook als u voor een behandeling komt. Uw psycholoog komt u dan ophalen. Als u een (lees)bril of een gehoorapparaat gebruikt, vragen wij u deze mee te nemen, zodat u deze tijdens het onderzoek of de behandeling kunt gebruiken.

 

Polikliniek medische psychologie in het Anna Ziekenhuis

Op onze polikliniek medische psychologie staan persoonlijke aandacht hoog in het vaandel. Onze psychologen bieden zorg bij alle ziektebeelden. Op de polikliniek geven wij individuele behandelingen, maar ook groepsbehandelingen, zoals trainingen voor het leren omgaan met  stress en/of lichamelijke spanningsklachten. Zowel kinderen, volwassenen als ouderen kunnen op de polikliniek terecht bij een van onze psychologen voor een behandeling op maat.

Stel uw vraagWij beantwoorden uw vraag binnen 2 werkdagen

Voor medische vragen: neem telefonisch contact op met de polikliniek of maak gebruik van BeterDichtbij als u daarvoor bent aangemeld. Gebruik het afsprakenformulier voor het maken of wijzigen van een afspraak.