Polikliniek neurochirurgie Geldrop

St. Anna Logo

Soms kan een operatie een oplossing bieden als u klachten of stoornissen heeft die samenhangen met de hersenen, ruggenmerg, zenuwen of spieren. Uw neuroloog kan u hiervoor doorverwijzen naar de neurochirurg. Op de polikliniek neurochirurgie bespreekt u met de neurochirurg of een operatie een oplossing kan bieden. Onze neurochirurgen zijn gespecialiseerd in operaties aan de onderrug. Dit zijn bijvoorbeeld hernia-operaties en operaties voor vernauwing van het wervelkanaal. U kunt alleen door uw neuroloog doorverwezen naar neurochirurgie.

 

Polikliniek neurochirurgie in het Anna Ziekenhuis

Voor de polikliniek neurochirurgie volgt u de route van de polikliniek neurologie. Hier houden ook onze neurochirurgen hun spreekuur. Tijdens uw afspraak bespreekt u uw klachten en de mogelijke operatie met de neurochirurg. Vanaf de start van uw zorgtraject tot en met de nazorg blijft u bij dezelfde neuroloog en neurochirurg onder behandeling. Onze neurochirurgen werken samen met neurochirurgen van andere ziekenhuizen in de regio binnen de Coöperatieve Neurochirurgie Brabant. Voor minder complexe neurochirurgische zorg kunt u terecht in het Anna Ziekenhuis. Hersenoperaties en meer complexe operaties van de wervelkolom en zenuwen worden uitgevoerd in het Elisabeth Tweesteden Ziekenhuis in Tilburg. Op de polikliniek bespreken wij met u in welk ziekenhuis uw operatie wordt uitgevoerd. Soms verwijst de neuroloog in overleg met de neurochirurg uit het Anna Ziekenhuis u rechtstreeks naar het Elisabeth Tweesteden Ziekenhuis in Tilburg. Wij bespreken dit altijd met u. 

Stel uw vraagWij beantwoorden uw vraag binnen 2 werkdagen

Voor medische vragen: neem telefonisch contact op met de polikliniek of maak gebruik van BeterDichtbij als u daarvoor bent aangemeld. Gebruik het afsprakenformulier voor het maken of wijzigen van een afspraak.