Polikliniek neurologie Eindhoven

9961.jpg
St. Anna Logo

Als u klachten of stoornissen heeft die samenhangen met de hersenen, ruggenmerg, zenuwen of spieren komt u voor onderzoek en/of behandeling naar onze polikliniek neurologie in Geldrop of in Eindhoven. Voor een eerste polikliniekbezoek heeft u een verwijzing nodig van uw huisarts of specialist. Op de polikliniek in Geldrop en in Eindhoven houden de neurologen algemeen spreekuur voor volwassenen en kinderen vanaf 16 jaar. Daarnaast hebben we in het Anna Ziekenhuis locatie Eindhoven een aantal specifieke spreekuren, zoals:

  • de rugherniapolikliniek/HNP-project
  • de geheugenpolikliniek

Polikliniek neurologie in Eindhoven

Op onze polikliniek neurologie in Geldrop en in Eindhoven kunt u kwalitatief goede patiëntenzorg verwachten, een persoonsgerichte benadering en voor uw kind kindgerichte zorg. Tijdens uw afspraak bespreekt u uw klachten met de neuroloog. Meestal volgt lichamelijk onderzoek en zo nodig aanvullend onderzoek. Op basis van de uitslagen van uw onderzoek bepaalt de arts in samenspraak met u welke behandeling voor u de beste is. Vanaf de start van uw zorgtraject tot en met de nazorg blijft u bij dezelfde neuroloog onder behandeling. Daarnaast kunt u op onze polikliniek gespecialiseerde verpleegkundigen bezoeken voor (na)zorg en begeleiding bij het verloop van uw ziekte. Bijvoorbeeld als u MS of Parkinson heeft, of na een hersenbloeding of herseninfarct (cerebrovasculair accident, CVA of TIA). De verpleegkundigen kunnen met u meekijken of aanpassingen in huis, op het werk of in uw levenswijze nodig zijn. U kunt bij hen ook terecht met uw vragen en onzekerheden, of voor (het inschakelen van) psychosociale begeleiding, al naar gelang uw behoefte. Ook betrekken zij, indien gewenst, zo nodig uw naaste(n) bij uw zorg.

Stel uw vraagWij beantwoorden uw vraag binnen 2 werkdagen

Voor medische vragen: neem telefonisch contact op met de polikliniek of maak gebruik van BeterDichtbij als u daarvoor bent aangemeld. Gebruik het afsprakenformulier voor het maken of wijzigen van een afspraak.