St. Anna Logo

Wanneer u (of uw kind) problemen heeft aan de botten, gewrichten, spieren, pezen en banden komt u voor onderzoek en/of behandeling naar onze polikliniek orthopedie. Bijvoorbeeld bij een botbreuk, sportblessures, spier- of gewrichtsletsels. Voor een eerste afspraak bij de orthopeed heeft u een verwijzing nodig van uw huisarts of specialist. Op onze poliklinieken in Geldrop en Eindhoven houden de orthopeden (orthopedisch chirurgen) algemeen spreekuur voor volwassenen en kinderen, voor alle leeftijdscategorieën. Daarnaast kunt u spreekuren bezoeken die gericht zijn op specifieke klachten. Zo hebben we een artrosespreekuur, voet- en enkelspreekuur, schouderspreekuur, traumaspreekuur en in Eindhoven het sportblessurespreekuur.

 

Polikliniek orthopedie in het Anna Ziekenhuis

Op onze poliklinieken orthopedie in Geldrop en Eindhoven kunt u een persoonsgerichte benadering en kwalitatief goede patiëntenzorg verwachten. Met een verwijzing van uw huisarts of specialist heeft u meestal op korte termijn een afspraak bij een van onze orthopeden. U blijft in principe onder behandeling bij de orthopedisch chirurg die u tijdens uw eerste polikliniekbezoek gesproken heeft. Sommige spreekuren zijn multidisciplinair. Dat wil zeggen dat u behalve de orthopedisch chirurg zo nodig meerdere behandelaars ontmoet, zoals de physician assistant. Bij het voet- en enkelspreekuur bijvoorbeeld ook de orthopedisch schoenmaker en bij de spreekuren voor sportblessures de sportfysiotherapeut en/of sportarts.

Tips van onze specialisten
_MG_8574-TS-Rob Bogie.png

Rob Bogie

orthopedisch chirurg

_MG_8574-TS-Rob Bogie.png

Rob Bogie

orthopedisch chirurg

Anna Ziekenhuis app

In onze app Patient Journey is informatie over uw behandeling te vinden. Via de app krijgt u stap voor stap belangrijke informatie over onder andere het onderzoek, de operatie, revalidatie en nazorg. Download de app Patient Journey via de App store of Play Store voor praktische informatie en handige video’s.

Rob BogieBekijk profiel

Vindt u deze informatie nuttig?

Anna Ziekenhuis app

In onze app Patient Journey is uitgebreide informatie te vinden over een voorste kruisbandreconstructie. Via de app krijgt u stap voor stap belangrijke informatie over onder andere het onderzoek, de voorbereiding op de operatie, revalidatie en nazorg. U vindt hier onder meer praktische tips en video’s met instructies en oefeningen.

Download de app Patient Journey via de App store of Play Store

Rob BogieBekijk profiel

Vindt u deze informatie nuttig?

Stel uw vraagWij beantwoorden uw vraag binnen 2 werkdagen

Voor medische vragen: neem telefonisch contact op met de polikliniek of maak gebruik van BeterDichtbij als u daarvoor bent aangemeld. Gebruik het afsprakenformulier voor het maken of wijzigen van een afspraak.