Polikliniek pijnbestrijding Geldrop

9498.jpg
St. Anna Logo

Als u last heeft van (chronische) pijn, kunt terecht op de polikliniek pijnbestrijding van het Anna Ziekenhuis. Op de polikliniek onderzoeken we eerst de oorzaak, plaats en soort van de pijn die u heeft. Als dit bekend is, bespreekt de arts met u wat het behandelplan zou kunnen zijn. Er zijn sinds een aantal jaren verschillende technieken om pijn tegen te gaan. De behandeling kan bestaan uit een proefbehandeling of definitieve behandeling, lokale verdoving of medicatie. Als u last heeft van (chronische) hoofdpijnklachten, kunt u terecht op de speciale hoofdpijnpolikliniek van het Anna Ziekenhuis (neurologie). Hier werken neurologen en gespecialiseerde hoofdpijnverpleegkundigen nauw samen om u te begeleiden.

 

Pijnbestrijding in het Anna Ziekenhuis

Op de polikliniek pijnbestrijding doen we er alles aan om uw pijnklachten tegen te gaan. De polikliniek pijnbestrijding van het Anna Ziekenhuis is door de Nederlandse Vereniging van Anesthesiologie (NVA) gecertificeerd als pijnkliniek. De NVA hanteert hierbij criteria voor de organisatie, uitvoering van behandelingen en opleidingseisen van betrokken medische professionals. U kunt er dus vanuit gaan dat u kwalitatief goede zorg krijgt.

Stel uw vraagWij beantwoorden uw vraag binnen 2 werkdagen

Voor medische vragen: neem telefonisch contact op met de polikliniek of maak gebruik van BeterDichtbij als u daarvoor bent aangemeld. Gebruik het afsprakenformulier voor het maken of wijzigen van een afspraak.