Polikliniek pijnbestrijding Geldrop

9498.jpg
St. Anna Logo

Als u last heeft van (chronische) pijn, kunt terecht op de polikliniek pijnbestrijding van het Anna Ziekenhuis. Op de polikliniek onderzoeken we eerst de oorzaak, plaats en soort van de pijn die u heeft. Als dit bekend is, bespreekt de arts met u wat het behandelplan zou kunnen zijn. Er zijn sinds een aantal jaren verschillende technieken om pijn tegen te gaan. De behandeling kan bestaan uit een proefbehandeling of definitieve behandeling, lokale verdoving of medicatie. Als u last heeft van (chronische) hoofdpijnklachten, kunt u terecht op de speciale hoofdpijnpolikliniek van het Anna Ziekenhuis (neurologie). Hier werken neurologen en gespecialiseerde hoofdpijnverpleegkundigen nauw samen om u te begeleiden.

 

Pijnbestrijding in het Anna Ziekenhuis

Op de polikliniek pijnbestrijding doen we er alles aan om uw pijnklachten tegen te gaan. De polikliniek pijnbestrijding van het Anna Ziekenhuis is door de Nederlandse Vereniging van Anesthesiologie (NVA) gecertificeerd als pijnkliniek. De NVA hanteert hierbij criteria voor de organisatie, uitvoering van behandelingen en opleidingseisen van betrokken medische professionals. U kunt er dus vanuit gaan dat u kwalitatief goede zorg krijgt.

Stel uw vraagWij beantwoorden uw vraag binnen 2 werkdagen

Wij kunnen u via dit formulier geen antwoord geven op medisch inhoudelijke- en spoedvragen. Een afspraak maken kan alleen telefonisch. Neemt u contact op met uw huisarts/ behandelend arts als u vragen heeft over uw persoonlijke gezondheidstoestand, diagnose of een behandeling.