Polikliniek plastische chirurgie Geldrop

0105.jpg
St. Anna Logo

Als de vorm en functie van een lichaamsdeel afwijkt of verstoord is, kunt u voor onderzoek en/of behandeling terecht op onze polikliniek plastische chirurgie in Geldrop. Onze plastisch chirurgen verrichten reconstructieve operaties om de vorm en functie van een lichaamsdeel te herstellen, hand- en polschirurgie en cosmetische chirurgie zonder een directe medische noodzaak. Voor een eerste polikliniekbezoek heeft u (of uw kind) een verwijzing nodig van uw huisarts of specialist. Op de polikliniek houden onze plastisch chirurgen algemeen spreekuur voor volwassenen en kinderen. Daarnaast hebben we specifieke spreekuren, zoals:

  • carpale tunnelstraat: bij de plastisch chirurg en de neuroloog;
  • gezamenlijk handenspreekuur: bij de plastisch chirurg, handchirurg en revalidatiearts;
  • cosmetisch spreekuur: bij de plastisch chirurg;
  • gezamenlijk spreekuur bij de 10 plastisch chirurgen van de maatschap regio Zuidoost-Brabant: voor patiënten met moeilijk oplosbare problemen.

 

Polikliniek plastische chirurgie in het Anna Ziekenhuis

Op onze polikliniek plastische chirurgie in Geldrop kunt u kwalitatief goede patiëntenzorg verwachten en een persoonlijke benadering. U blijft steeds bij dezelfde arts onder behandeling. Waar nodig werken onze plastisch chirurgen samen met andere specialisten in ons ziekenhuis, zoals chirurgen, internisten, oncologen en kinderartsen. Daarnaast hebben zij overleg met collega’s in andere ziekenhuizen en werken zij in maatschapsverband samen met 10 plastisch chirurgen in de regio Zuidoost-Brabant. Onze plastisch chirurgen houden zich bezig met de volle breedte van het vakgebied. Daarnaast heeft elke arts meerdere aandachtsgebieden: cosmetische operaties in het gezicht (van wenkbrauwen, oogleden, neus, lippen), correctie van afstaande oren (bij kinderen), reconstructieve chirurgie van de ledematen en de borst (borstvergroting, borstverkleining, borstreconstructie), polschirurgie (carpaal tunnelsyndroom) en handchirurgie.

Stel uw vraagWij beantwoorden uw vraag binnen 2 werkdagen

Voor medische vragen: neem telefonisch contact op met de polikliniek of maak gebruik van BeterDichtbij als u daarvoor bent aangemeld. Gebruik het afsprakenformulier voor het maken of wijzigen van een afspraak.