Polikliniek reumatologie

St. Anna Logo

Heeft u een reumatische aandoening? Dan wordt u in het Anna Ziekenhuis behandeld door specialisten van de Sint Maartenskliniek uit Nijmegen. De Sint Maartenskliniek heeft in het ziekenhuis in Geldrop een polikliniek reumatologie. Aanvullende onderzoeken, zoals bloed prikken of röntgenfoto's maken, vinden ook in het Anna Ziekenhuis plaats. 

Behandeling

De reumatoloog stelt vast of u een reumatologische aandoening heeft. Dit gebeurt via een vraaggesprek, lichamelijk onderzoek en eventueel aanvullende onderzoeken zoals bloedafname en röntgenfoto's. De reumatoloog bespreekt alle bevindingen van het onderzoek met u. 

Polikliniek reumatologie Anna Ziekenhuis

Om een afspraak te maken, te verzetten of te annuleren neemt u contact op met de polikliniek Reumatologie. Let u erop dat u alleen een afspraak kunt maken als uw huisarts of een andere specialist u doorverwezen heeft. De poli is op werkdagen tussen 8.30 en 16.30 telefonisch bereikbaar. 

Meer informatie over verschillende reumatische aandoeningen en de reumabehandelingen vindt u via www.maartenskliniek.nl/reumatologie.

 

 

 

Stel uw vraagWij beantwoorden uw vraag binnen 2 werkdagen

Voor medische vragen: neem telefonisch contact op met de polikliniek of maak gebruik van BeterDichtbij als u daarvoor bent aangemeld. Gebruik het afsprakenformulier voor het maken of wijzigen van een afspraak.