Valpolikliniek Geldrop

St. Anna Logo

Ervaart u problemen bij het lopen, zoals evenwichtsklachten, duizeligheid, wegrakingen of (bijna) valincidenten? Dan kunt u voor begeleiding en behandeling terecht op de valpolikliniek van het Anna Ziekenhuis. 

 

Valpolikliniek in het Anna Ziekenhuis

Wij zijn gespecialiseerd in het behandelen en begeleiden van ouderen met klachten bij het lopen en valincidenten. Deze klachten en incidenten komen vaak voor op oudere leeftijd en kunnen leiden tot ernstig letsel, onzekerheid bij lopen, sociaal isolement en afname van kwaliteit van leven. Vaak spelen meerdere factoren een rol. Het is daarom belangrijk de oorzaak van uw klachten goed in beeld te brengen. Op de valpolikliniek doen een klinisch geriater en een geriatrie fysiotherapeut dat samen. Omdat hiervoor vaak meerdere onderzoeken nodig zijn, plannen we deze onderzoeken op één dagdeel in en stemmen we ze op elkaar af. Dit scheelt u veel tijd, ‘geregel’ en onzekerheid. Als we een goed beeld hebben van de oorzaak van uw klachten, bepalen we samen met u wat de beste aanpak voor u is.

Stel uw vraagWij beantwoorden uw vraag binnen 2 werkdagen

Voor medische vragen: neem telefonisch contact op met de polikliniek of maak gebruik van BeterDichtbij als u daarvoor bent aangemeld. Gebruik het afsprakenformulier voor het maken of wijzigen van een afspraak.