Cardiologie

9100.jpg
St. Anna Logo

Bij het specialisme cardiologie (hartziekten) van het Anna Ziekenhuis kunt u in Geldrop en Eindhoven terecht voor onderzoek, advies en behandeling van hartklachten, zoals hartfalen en hartritmestoornissen. Onze cardiologen zijn algemeen cardioloog, maar hebben daarnaast hun eigen aandachtsgebieden binnen het specialisme cardiologie. U kunt bij ons terecht voor diverse behandelmogelijkheden. Hierbij kunt u denken aan het plaatsen van een pacemaker, katheterisatie van het hart, CT- en MRI van het hart, sportcardiologie en de behandeling van hartfalen. Veel behandelingen en ingrepen vinden plaats op de polikliniek cardiologie. Als opname in het ziekenhuis nodig is, beschikt het Anna Ziekenhuis ook over een ruime, gerenoveerde verpleegafdeling met 1-, 2- en 4-persoonskamers en cardiologisch geschoolde verpleegkundigen.

 

Cardiologie in het Anna Ziekenhuis

Ons specialisme kenmerkt zich door persoonlijke en betrokken hartzorg op een uitstekend niveau. Naast onze gewone spreekuren kunt u ook specialistische spreekuren bezoeken, waar u gerichte zorg en optimale begeleiding krijgt. We hebben bijvoorbeeld een speciale hartfalenpoli en boezemfibrillerenpoli. De patiënt - arts relatie vinden we belangrijk bij het Anna Ziekenhuis. Daarom ziet u bij ieder bezoek op de polikliniek uw ‘eigen’ cardioloog en loopt op de verpleegafdeling één vaste cardioloog gedurende een week dagelijks visite. Uw cardioloog heeft daarnaast dagelijks overleg met collega’s over de behandeling van zijn patiënten. Uw cardioloog heeft persoonlijk contact met uw huisarts voor overleg en verwijzing en als u vragen heeft zijn cardiologen van het Anna Ziekenhuis telefonisch snel bereikbaar. Kortom: de kleinschaligheid van het Anna Ziekenhuis staat garant voor persoonlijk contact tussen de cardiologen, verpleegkundigen en patiënten om te zorgen voor optimale diagnostiek, behandeling en begeleiding in het ziekenhuis.

Behandelingen, onderzoeken en aandoeningen
Filter:
De behandelingen, onderzoeken en aandoeningen worden geladen
Onze specialisten

R.J.P. (Rutger) Haest

cardioloog

Bekijk profiel

J.H.P. (Hans) Janssen

cardioloog

Bekijk profiel

B. (Boudewijn) Klop

cardioloog

Bekijk profiel

P.E. (Peter) Polak

cardioloog

Bekijk profiel

S.P.J. (Stijn) de Ridder

cardioloog

Bekijk profiel

A.R.T. (Ramon) van de Ven

cardioloog

Bekijk profiel

M.J.P. (Rosanne) van Hoof

chef de clinique cardiologie

Bekijk profiel

M. (Marjolein) van Agt

hartfalen verpleegkundige boezem/hartfalenpoli

Bekijk profiel

S. (Suzanne) de Bie

hartfalen verpleegkundige boezem/hartfalenpoli

Bekijk profiel

N. (Nicole) Jegerings

hartfalen verpleegkundige

Bekijk profiel

J. (Jos) Peeters

pacemaker technicus

Bekijk profiel
Goed om te weten
Stel uw vraagWij beantwoorden uw vraag binnen 2 werkdagen

Wij kunnen u via dit formulier geen antwoord geven op medisch inhoudelijke- en spoedvragen. Een afspraak maken kan alleen telefonisch. Neemt u contact op met uw huisarts/ behandelend arts als u vragen heeft over uw persoonlijke gezondheidstoestand, diagnose of een behandeling.