Dermatologie

1047.jpg
St. Anna Logo

Bij het specialisme dermatologie (huidziekten) in het Anna Ziekenhuis kunt u terecht voor onderzoek, diagnose, voorlichting, advies en behandeling van huidklachten en -problemen, waaronder huidaandoeningen of –ziekten, allergische reacties, huidtumoren en huidafwijkingen. Onderzoek en behandeling vinden plaats op de polikliniek dermatologie en deels in het dermatologisch dagcentrum van het Anna Ziekenhuis. Al onze dermatologen zijn algemeen huidarts. Daarnaast heeft iedere arts zich toegelegd op meerdere aandachtsgebieden binnen het specialisme dermatologie. U kunt bij ons terecht voor diverse behandelingsmogelijkheden en behandelmethoden. Hierbij kunt u denken aan medicatie, (hormoon)zalftherapie, lichttherapie, chirurgische verwijdering van huidtumoren, therapie bij oedeem in de benen, behandeling bij okselzweten en fotodynamische therapie (PDT) bij huidkanker.

 

Dermatologie (huidziekten) in het Anna Ziekenhuis

Ons specialisme dermatologie kenmerkt zich door kwalitatief hoogwaardige patiëntenzorg en een korte toegangstijd. Na verwijzing door uw huisarts of specialist heeft u meestal na een week een afspraak op onze polikliniek. U kunt bij ons rekenen op persoonlijke aandacht en ondersteuning. Naast onze gewone spreekuren kunt u ook specialistische spreekuren bezoeken, waar u gerichte zorg en optimale begeleiding krijgt van de huidarts en/of de dermatologisch verpleegkundige. We hebben specialistische spreekuren voor patiënten met eczeem en psoriasis. Op onze huidkankerpoli controleren we moedervlekken, verdachte huidplekjes en andere huidafwijkingen. Patiënten met huidkanker kunnen voor controle naar het verpleegkundig oncologisch spreekuur dermatologie.

Behandelingen, onderzoeken en aandoeningen
Filter:
De behandelingen, onderzoeken en aandoeningen worden geladen
Onze specialisten
Ine van Middelaar

Ine van Middelaar-Engelen

casemanager dermatologie

Bekijk profiel
Cindy Sangers

Cindy Sangers-Slegers

casemanager dermatologie

Bekijk profiel

Jeanette van Houtum

dermatoloog

Bekijk profiel

Willem Huisman

dermatoloog

Bekijk profiel
Roland Mommers

Roland Mommers

dermatoloog

Bekijk profiel
Andre Moyakine

Andre Moyakine

dermatoloog

Bekijk profiel
Karin Beens Van Berlo

Karin Beens-van Berlo

eczeem verpleegkundige

Bekijk profiel
Willemien van der Vleuten

Willemien van de Vleuten

Specialistisch verpleegkundige dermatologie

Bekijk profiel
Stel uw vraagWij beantwoorden uw vraag binnen 2 werkdagen

Voor medische vragen: neem telefonisch contact op met de polikliniek of maak gebruik van BeterDichtbij als u daarvoor bent aangemeld. Gebruik het afsprakenformulier voor het maken of wijzigen van een afspraak.