Diëtetiek

St. Anna Logo

Mag u door uw ziekte bepaald voedsel niet meer eten of moet u anders gaan eten? Of is het voor uw herstel beter als u wat kilo’s aankomt? Een diëtist kan u advies geven en begeleiden bij het aanpassen van uw eetgewoonten. Uw behandelend arts kan u hiervoor verwijzen naar de afdeling diëtetiek van het Anna Ziekenhuis.

 

Diëtetiek in het Anna Ziekenhuis

De diëtisten van het specialisme diëtetiek van het Anna Ziekenhuis geven voedings- en dieetadvies en begeleiding bij veel verschillende ziektebeelden. Wij zijn in het bijzonder gespecialiseerd in het begeleiden van patiënten met diabetes, kanker, longziekten en spijsverteringsproblemen. In het Anna Ziekenhuis houden we patiënten die kampen met ondervoeding goed in de gaten onder ons motto: ‘wie beter eet, wordt sneller beter.’ Het specialisme diëtetiek is ook nauw betrokken bij het vaststellen van het voedings- en dieetbeleid van het Anna Ziekenhuis. 

Behandelingen, onderzoeken en aandoeningen
Filter:
De behandelingen, onderzoeken en aandoeningen worden geladen
Onze specialisten

M.J.M. (Magda) Alferink

diëtiste

Bekijk profiel

B.M.J. (Bianca) Jonkers

diëtiste

Bekijk profiel

G.C.M. (Gerrie) Stevens

diëtiste

Bekijk profiel

A.M.H. (Annet) van Gorp

diëtist

Bekijk profiel
Stel uw vraagWij beantwoorden uw vraag binnen 2 werkdagen

Wij kunnen u via dit formulier geen antwoord geven op medisch inhoudelijke- en spoedvragen. Een afspraak maken kan alleen telefonisch. Neemt u contact op met uw huisarts/ behandelend arts als u vragen heeft over uw persoonlijke gezondheidstoestand, diagnose of een behandeling.