Diëtetiek

St. Anna Logo

Mag je door jouw ziekte bepaald voedsel niet meer eten of moet je anders gaan eten? Of is het voor jouw herstel beter als je wat kilo’s aankomt? Een diëtist kan je advies geven en begeleiden bij het aanpassen van jouw eetgewoonten. Jouw behandelend arts kan je hiervoor verwijzen naar de afdeling diëtetiek van het Anna Ziekenhuis.

 

Diëtetiek in het Anna Ziekenhuis

De diëtisten van het specialisme diëtetiek van het Anna Ziekenhuis geven voedings- en dieetadvies en begeleiding bij veel verschillende ziektebeelden. Wij zijn in het bijzonder gespecialiseerd in het begeleiden van patiënten met diabetes, kanker, longziekten en spijsverteringsproblemen. In het Anna Ziekenhuis houden we patiënten die kampen met ondervoeding goed in de gaten onder ons motto: ‘wie beter eet, wordt sneller beter.’ Het specialisme diëtetiek is ook nauw betrokken bij het vaststellen van het voedings- en dieetbeleid van het Anna Ziekenhuis. 

Behandelingen, onderzoeken en aandoeningen
Filter:
De behandelingen, onderzoeken en aandoeningen worden geladen
Onze specialisten

Magda Alferink

diëtist

Bekijk profiel

Wendy Koot

Diëtiste

Bekijk profiel

Annet van Gorp

diëtist

Bekijk profiel

Bianca Jonkers

diëtist

Bekijk profiel
Dieke Van Raamsdonk Van Der Velden

Dieke van Raamsdonk - van der Velden

Diëtist

Bekijk profiel
Jade Smulders

Jade Smulders

diëtist

Bekijk profiel

Gerrie Stevens

diëtist

Bekijk profiel
Stel je vraagWij beantwoorden je vraag binnen 2 werkdagen

Voor medische vragen: neem telefonisch contact op met de polikliniek of maak gebruik van BeterDichtbij als je daarvoor bent aangemeld. Gebruik het afsprakenformulier voor het maken of wijzigen van een afspraak.