Functieafdeling

St. Anna Logo

U komt naar onze functieafdeling voor een onderzoek of test waarmee we naar mogelijke oorzaken voor uw klachten zoeken. Met verschillende onderzoeks- en meettechnieken brengen we de werking van bepaalde organen in uw lichaam in kaart. Daarbij bekijken we of er sprake is van stoornissen of afwijkingen. Voorbeelden van onderzoeken zijn een inwendig kijkonderzoek van uw darmen, een allergietest en longfunctieonderzoek. Functielaboranten voeren de onderzoeken uit, waar nodig samen met een van onze medisch specialisten. Bepaalde onderzoeken ondergaat u met een roesje. Op de functieafdeling verrichten we ook kleine ingrepen, zoals het wegnemen van een stukje bot of beenmerg voor onderzoek in het laboratorium. Voor functieonderzoek heeft u een verwijzing nodig van uw medisch specialist. Ook uw huisarts kan bepaalde onderzoeken aanvragen.

 

Functieafdeling in het Anna Ziekenhuis

Op onze functieafdeling staat u centraal: u kunt bij ons patiëntgerichte zorg door deskundige professionals verwachten. Meestal krijgt u op korte termijn een afspraak. Voor enkele onderzoeken is een toegangstijd. Wij besteden veel aandacht aan patiëntveiligheid. In geval van spoed kan uw (huis)arts dan ook altijd direct contact met ons opnemen. Ons ziekenhuis heeft een functieafdeling in Eindhoven en in Geldrop. In Eindhoven kunt u terecht voor cardiologisch functieonderzoek. In Geldrop meten we met speciale onderzoeks- en meettechnieken de werking van hart en bloedvaten, de organen van het spijsverteringskanaal en de longen. Ook vervolgonderzoek na deelname aan het bevolkingsonderzoek darmkanker is bij ons mogelijk. Het Anna Ziekenhuis is hiervoor gecertificeerd door het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM).

Groen vinkje voor goede darmkankerzorg

Toegekend door de Nederlandse Federatie van Kankerpatiëntenorganisaties (NFK). Wij voldoen aan alle minimale voorwaarden voor goede darmkankerzorg.

Certificaat RIVM voor vervolgonderzoek na bevolkingsonderzoek darmkanker

RIVM gecertificeerd voor screening van patiënten na het bevolkingsonderzoek darmkanker.

Behandelingen, onderzoeken en aandoeningen
Filter:
De behandelingen, onderzoeken en aandoeningen worden geladen
Onze specialisten
Rutger Haest

R.J.P. (Rutger) Haest

cardioloog

Bekijk profiel
Hans Janssen

J.H.P. (Hans) Janssen

cardioloog

Bekijk profiel
Stijn De Ridder

S.P.J. (Stijn) de Ridder

cardioloog

Bekijk profiel

A.R.T. (Ramon) van de Ven

cardioloog

Bekijk profiel

A.T. (Auke) Post

internist

Bekijk profiel

dr. A.D.M. (Alexander) Stork

internist

Bekijk profiel
Arno Toorians

dr. A.W.F.T. (Arno) Toorians

internist

Bekijk profiel
Martin Woudstra

M. (Martin) Woudstra

internist

Bekijk profiel
Christien Van De Broek

K.M. (Kristien) van den Broek

longarts

Bekijk profiel

A.J. Michels

longarts

Bekijk profiel

L.L.W. (Liese) Verhaert

longarts

Bekijk profiel

dr. R.K. (Ronald) Linskens

MDL arts

Bekijk profiel
Stel uw vraagWij beantwoorden uw vraag binnen 2 werkdagen

Wij kunnen u via dit formulier geen antwoord geven op medisch inhoudelijke- en spoedvragen. Een afspraak maken kan alleen telefonisch. Neemt u contact op met uw huisarts/ behandelend arts als u vragen heeft over uw persoonlijke gezondheidstoestand, diagnose of een behandeling.