Geriatrie

St. Anna Ziekenhuis Geldrop 9184.jpg
St. Anna Logo

Bij het specialisme geriatrie (ouderengeneeskunde) van het St Anna Ziekenhuis staat de oudere mens centraal. Ons belangrijkste doel is het behoud en herstel van de zelfstandigheid en kwaliteit van leven. Bij oudere mensen speelt vaak een combinatie van lichamelijke, geestelijke en sociale problemen. Daarom kijken we niet naar één probleem, maar naar de hele mens. Veelvoorkomende klachten zijn bijvoorbeeld loopproblemen en vallen, achteruitgang in het functioneren en zelfstandigheid, geheugenproblemen en verwardheid, stemmingsproblemen, gewichtsverlies en incontinentie. Onze klinisch geriaters werken nauw samen met andere zorgverleners binnen en buiten ons ziekenhuis en zijn gemakkelijk bereikbaar voor advies en ondersteuning.

 

Geriatrie in het Anna Ziekenhuis

Het St. Anna ziekenhuis heeft veel oudere patiënten en dat aantal zal de komende jaren nog verder toenemen. Daarom is er in het ziekenhuis ook veel kennis over en aandacht voor ouderen. We hebben een verpleegafdeling en een polikliniek geriatrie, maar ook een valpolikliniek en een geheugenpolikliniek.  

Behandelingen, onderzoeken en aandoeningen
Filter:
De behandelingen, onderzoeken en aandoeningen worden geladen
Onze specialisten

E.P.A.T. (Ellis) Gommans

klinisch geriater

Bekijk profiel

E.M. (Els) Houthuijs-van Gelder

klinisch geriater

Bekijk profiel
Geriater

F. (Floor) Kamerman-Celie

klinisch geriater

Bekijk profiel

M.E.W. (Mirjam) Schepens

klinisch geriater

Bekijk profiel

I.P.B. (Ingrid) Tournoij

klinisch geriater

Bekijk profiel

E.B.M. (Lizette) de Koning

physician assistent

Bekijk profiel
Stel uw vraagWij beantwoorden uw vraag binnen 2 werkdagen

Wij kunnen u via dit formulier geen antwoord geven op medisch inhoudelijke- en spoedvragen. Een afspraak maken kan alleen telefonisch. Neemt u contact op met uw huisarts/ behandelend arts als u vragen heeft over uw persoonlijke gezondheidstoestand, diagnose of een behandeling.