Geriatrie

St. Anna Ziekenhuis Geldrop 9184.jpg
St. Anna Logo

Bij het specialisme geriatrie (ouderengeneeskunde) van het Anna Ziekenhuis staat de oudere mens centraal. Ons belangrijkste doel is het behoud en herstel van de zelfstandigheid en kwaliteit van leven. Bij oudere mensen speelt vaak een combinatie van lichamelijke, geestelijke en sociale problemen. Daarom kijken we niet naar één probleem, maar naar de hele mens. Veelvoorkomende klachten zijn bijvoorbeeld loopproblemen en vallen, achteruitgang in het functioneren en zelfstandigheid, geheugenproblemen en verwardheid, stemmingsproblemen, gewichtsverlies en incontinentie. Onze klinisch geriaters werken nauw samen met andere zorgverleners binnen en buiten ons ziekenhuis en zijn gemakkelijk bereikbaar voor advies en ondersteuning.

 

Geriatrie in het Anna Ziekenhuis

Het Anna ziekenhuis heeft veel oudere patiënten en dat aantal zal de komende jaren nog verder toenemen. Daarom is er in het ziekenhuis ook veel kennis over en aandacht voor ouderen. We hebben een verpleegafdeling en een polikliniek geriatrie, maar ook een valpolikliniek en een geheugenpolikliniek.  

Behandelingen, onderzoeken en aandoeningen
Filter:
De behandelingen, onderzoeken en aandoeningen worden geladen
Onze specialisten
Ellis Bos

Ellis Gommans

klinisch geriater / vakgroepvoorzitter

Bekijk profiel
Els Houthuis

Els Houthuijs-van Gelder

klinisch geriater

Bekijk profiel
Floor Kamerman

Floor Kamerman-Celie

klinisch geriater

Bekijk profiel

Mirjam Schepens

klinisch geriater

Bekijk profiel
Ingrid Tornoij

Ingrid Tournoij

klinisch geriater

Bekijk profiel
Lisette De Koning

Lizette de Koning

physician assistent

Bekijk profiel
Kitty Habraken

Kitty Habraken

zaalarts

Bekijk profiel
Stel je vraagWij beantwoorden je vraag binnen 2 werkdagen

Voor medische vragen: neem telefonisch contact op met de polikliniek of maak gebruik van BeterDichtbij als je daarvoor bent aangemeld. Gebruik het afsprakenformulier voor het maken of wijzigen van een afspraak.