St. Anna Logo

Bij het specialisme gynaecologie in het St. Anna Ziekenhuis in Geldrop en Eindhoven komt u voor gewone, complexe of risicovolle zwangerschappen, de bevalling, het kraambed en bieden we in ons Geboortecentrum Anna aan pasgeborenen (verloskunde). Wij begeleiden u ook als een kinderwens heeft maar de gewenste zwangerschap uitblijft (voortplantingsgeneeskunde).

Ook kunt u bij ons terecht voor onderzoek en behandeling van stoornissen en aandoeningen van de vrouwelijke geslachtsorganen (algemene gynaecologie). Bijvoorbeeld menstruatiestoornissen, verzakkingsklachten, urine-incontinentie, infecties, ontstekingen, seksuele problemen, anticonceptie, afwijkingen van baarmoeder en eierstokken, overgangsklachten of kanker. Al onze gynaecologen houden zich bezig met de drie deelgebieden van gynaecologie en verrichten zo nodig chirurgische ingrepen. Daarnaast heeft elke arts zich toegelegd op meerdere aandachtsgebieden, onder andere verloskunde, bekkenbodemchirurgie, urogynaecologie, anticonceptie, menopauzeproblematiek, kindergynaecologie en gynaecologische oncologie (kanker).

Gynaecologie in het St. Anna Ziekenhuis

Bij ons specialisme gynaecologie kunt u kwalitatief uitstekende patiëntenzorg verwachten en een persoonlijke begeleiding. Wij hebben korte toegangstijden. Na verwijzing door uw huisarts krijgt u snel een afspraak op de polikliniek. Tijdens uw zorgtraject blijft u steeds bij dezelfde gynaecoloog onder controle, zodat het opbouwen van een vertrouwensrelatie mogelijk is. Uw gynaecoloog is altijd exact op de hoogte van uw situatie. Uw onderzoek en behandeling vinden ofwel plaats op onze polikliniek, in dagbehandeling, of tijdens opname op de verpleegafdeling in ons ziekenhuis. Op de polikliniek kunt u diverse specifieke spreekuren bezoeken.

Freya Pluim 2021-2022

De Freya Pluim geeft aan dat het St. Anna Ziekenhuis voldoet aan de kwaliteitscriteria die Freya heeft opgesteld.

Bekijk keurmerk