Gynaecologie

9474.jpg
St. Anna Logo

Bij het specialisme gynaecologie in het Anna Ziekenhuis in Geldrop en Eindhoven kom je voor gewone, complexe of risicovolle zwangerschappen, de bevalling en het kraambed (verloskunde). Tijdens en na de bevalling krijgen jij en jouw baby optimale zorg in ons Geboortecentrum Anna . Wij begeleiden je ook als je een kinderwens hebt maar de gewenste zwangerschap uitblijft. (voortplantingsgeneeskunde)

Ook kun je bij ons terecht voor onderzoek en behandeling van stoornissen en aandoeningen van de vrouwelijke geslachtsorganen (algemene gynaecologie). Bijvoorbeeld menstruatiestoornissen, verzakkingsklachten, urine-incontinentie, infecties, ontstekingen, seksuele problemen, anticonceptie, afwijkingen van baarmoeder en eierstokken, overgangsklachten of kanker. Al onze gynaecologen houden zich bezig met de drie deelgebieden van gynaecologie en verrichten zo nodig chirurgische ingrepen. Daarnaast heeft elke arts zich toegelegd op meerdere aandachtsgebieden, onder andere verloskunde, bekkenbodemchirurgie, urogynaecologie, anticonceptie, menopauzeproblematiek, kindergynaecologie en gynaecologische oncologie (kanker).

Gynaecologie in het Anna Ziekenhuis

Bij ons specialisme gynaecologie kun je kwalitatief uitstekende patiëntenzorg verwachten en een persoonlijke begeleiding. Wij hebben korte toegangstijden. Na verwijzing door jouw huisarts krijg je snel een afspraak op de polikliniek. Tijdens jouw zorgtraject blijf je steeds bij dezelfde gynaecoloog onder controle, zodat het opbouwen van een vertrouwensrelatie mogelijk is. Jouw gynaecoloog is altijd exact op de hoogte van jouw situatie. Jouw onderzoek en behandeling vinden ofwel plaats op onze polikliniek, in dagbehandeling, of tijdens opname op de verpleegafdeling in ons ziekenhuis. Op de polikliniek kun je diverse specifieke spreekuren bezoeken.

Freya Pluim 2023-2024

De Freya Pluim geeft aan dat het Anna Ziekenhuis voldoet aan de kwaliteitscriteria die Freya heeft opgesteld.

Bekijk keurmerk
Behandelingen, onderzoeken en aandoeningen
Filter:
De behandelingen, onderzoeken en aandoeningen worden geladen
Onze specialisten
Erna Catscox

Erna Cats - Cox

echoscopist

Bekijk profiel

Karin Engelhart

gynaecoloog

Bekijk profiel
Ruben Engels

Ruben Engels

gynaecoloog

Bekijk profiel

Patty van der Heijden

gynaecoloog

Bekijk profiel
Roeland Odijk

Roeland Odijk

gynaecoloog

Bekijk profiel
Channa Schmeink

Channa Schmeink

gynaecoloog

Bekijk profiel

Mariette Schouwink

gynaecoloog

Bekijk profiel
Goed om te weten
Stel je vraagWij beantwoorden je vraag binnen 2 werkdagen

Voor medische vragen: neem telefonisch contact op met de polikliniek of maak gebruik van BeterDichtbij als je daarvoor bent aangemeld. Gebruik het afsprakenformulier voor het maken of wijzigen van een afspraak.