Interne geneeskunde

9101.jpg
St. Anna Logo

Het specialisme interne geneeskunde is een breed specialisme dat zich richt op onderzoek en behandeling van ziekten van de inwendige organen. Denk bijvoorbeeld aan nierziekten, allergische aandoeningen, bloedziekten, infectieziekten stofwisselingsziekten en kanker. Onze internisten hebben een brede kennis van algemene interne geneeskunde, maar hebben daarnaast ook ieder hun eigen specialisaties. Bijvoorbeeld op het gebied van nierziekten, oncologie of de behandeling van diabetes. Ook met maag-, darm- en leverklachten (MDL-klachten) kunt u terecht bij het specialisme interne geneeskunde omdat wij nauw samenwerken met het specialisme MDL. Voor een afspraak bij een internist heeft u een verwijzing nodig van uw huisarts of andere specialist. U kunt dan terecht op onze poliklinieken in Geldrop en Eindhoven.

 

Interne geneeskunde in het Anna Ziekenhuis

Bij het specialisme interne geneeskunde vinden wij een persoonlijke benadering van onze patiënten belangrijk. U wordt daarom altijd gezien door uw eigen behandelend arts. Als uw eigen arts afwezig is, informeren wij u over zijn of haar waarneming. Ook voor uw huisarts zijn onze internisten goed bereikbaar en altijd bereid tot persoonlijk overleg. Als u door uw huisarts wordt doorverwezen naar het specialisme interne geneeskunde, is de wachttijd kort. Als u met spoed wordt doorverwezen naar onze afdeling, kunt u altijd direct terecht.  

Behandelingen, onderzoeken en aandoeningen
Filter:
De behandelingen, onderzoeken en aandoeningen worden geladen
Onze specialisten

Yvette Mol

Internist ouderengeneeskunde / SEH-arts

Bekijk profiel

Dennis Willemsen

internist-hematoloog

Bekijk profiel

Sjaam Jainandunsing

Internist

Bekijk profiel

Jeroen Willems

internist-oncoloog

Bekijk profiel
Linda Van De Winkel

Linda van de Winkel

internist-oncoloog

Bekijk profiel

Auke Post

internist

Bekijk profiel

Alexander Stork

internist

Bekijk profiel
Arno Toorians

Arno Toorians

internist

Bekijk profiel
Martin Woudstra

Martin Woudstra

internist

Bekijk profiel

Sanne van den Hurk - van Gog

Physician Assistant

Bekijk profiel
Brigitte Bertens

Brigitte Bertens

verpleegkundig consulent

Bekijk profiel
Stel uw vraagWij beantwoorden uw vraag binnen 2 werkdagen

Voor medische vragen: neem telefonisch contact op met de polikliniek of maak gebruik van BeterDichtbij als u daarvoor bent aangemeld. Gebruik het afsprakenformulier voor het maken of wijzigen van een afspraak.