Kaakchirurgie

St. Anna Logo

Als u problemen heeft met uw gebit, kaken, mond, speekselklieren of aangezicht, kunt u terecht bij het specialisme kaakchirurgie in het Anna Ziekenhuis. Onze artsen zijn opgeleid tot mond- kaak- en aangezichtschirurgen en tandarts en hebben zich bovendien gespecialiseerd in meerdere aandachtsgebieden binnen het specialisme kaakchirurgie. Hierdoor kunnen zij de volle breedte van het vakgebied uitoefenen. Onze kaakchirurgen behandelen dan ook allerlei afwijkingen en letsels in het hoofd- en halsgebied. U kunt hierbij denken aan een afwijking van de kaakstand of het missen van tanden en kiezen, een loszittend kunstgebit of obstructief slaap apneu syndroom. Bovendien kunt u bij ons terecht voor gespecialiseerde behandelingen, zoals traumatologie, speekselklier operaties en behandeling met botox bij functionele klachten, bijvoorbeeld bij knarsen en pijnklachten van de kaakspieren. Onderzoeken en behandelingen vinden bij ons bijna altijd poliklinisch plaats. Opname in het ziekenhuis is dus meestal niet nodig.

 

Kaakchirurgie in het Anna Ziekenhuis

Ons specialisme kaakchirurgie kenmerkt zich door kwalitatief hoogwaardige patiëntenzorg voor mondziekten, kaak- en aangezichtschirurgie. Wij hebben korte wachttijden waardoor u snel terecht kunt. Persoonlijke aandacht staat bij ons voorop. Het Centrum voor Bijzondere Tandheelkunde (CBT) is ook onderdeel van kaakchirurgie. In dit centrum kunt u terecht als een behandeling in de algemene tandartspraktijk niet (goed) mogelijk is of als specifieke expertise nodig is.

Nederlandse Vereniging voor Tandheelkundige Slaapgeneeskunde (NVTS)

Ons specialisme kaakchirurgie heeft het NVTS-keurmerk .

Nederlandse Vereniging voor Orale Implantologie (NVOI)

Ons specialisme kaakchirurgie heeft het NVOI-keurmerk.

Behandelingen, onderzoeken en aandoeningen
Filter:
De behandelingen, onderzoeken en aandoeningen worden geladen
Onze specialisten

Lodewijk Stroy

kaakchirurg

Bekijk profiel

Eppo Wolvius

kaakchirurg

Bekijk profiel

Dominique Peters

mondhygiëniste

Bekijk profiel

José van Elswijk

tandarts

Bekijk profiel

Veronique Khatchaturian

tandarts

Bekijk profiel

Ingrid de Leeuw

tandarts

Bekijk profiel

Florence Lim-Boekitwetan

tandarts

Bekijk profiel

Sandra Roosen-Steenbakkers

tandarts

Bekijk profiel

Femke Vermeulen

tandarts

Bekijk profiel
Stel uw vraagWij beantwoorden uw vraag binnen 2 werkdagen

Voor medische vragen: neem telefonisch contact op met de polikliniek of maak gebruik van BeterDichtbij als u daarvoor bent aangemeld. Gebruik het afsprakenformulier voor het maken of wijzigen van een afspraak.