St. Anna Logo

Als u klachten heeft die samenhangen met uw zenuwstelsel (hersenen, ruggenmerg, zenuwen), spieren, bloedvaten en bloedvoorziening van uw hersenen kunt u bij de afdeling klinische neurofysiologie terecht voor een onderzoek of test. U kunt daarbij denken aan klachten als epilepsie (of het vermoeden daarop), een hersenbloeding, gevoelsstoornissen in de handen en/of benen, krachtsverlies, duizeligheid en slaapproblemen (slaapapneu). Onze laboranten kunnen met geavanceerde apparatuur de werking van uw hersenen, zenuwstelsel, spieren en bloedvaten meten. Deze onderzoekstechnieken zijn ook van belang bij de controle en bewaking van uw lichaamsfuncties tijdens operaties en op de intensive care. 

 

Klinische neurofysiologie in het St. Anna Ziekenhuis

Bij de afdeling klinische neurofysiologie in het St. Anna Ziekenhuis in Geldrop kunt u kwalitatief goed onderzoek verwachten en een persoonlijke begeleiding. Een team met meerdere specialisten beoordeelt uw onderzoeksresultaten: de neuroloog, laboranten, longarts, kno-arts, kaakchirurg, psychiater en gespecialiseerde verpleegkundigen. Het St. Anna Ziekenhuis behoort tot de topklinieken voor de behandeling van slaapapneu. Ons slaapkenniscentrum komt in de waardering van patiënten als beste in onze regio uit de bus.

NIAZ-kwaliteitskeurmerk

Certificatie van het Nederlands Instituut voor Accreditatie van Ziekenhuizen (NIAZ).

Bronzen smiley, keurmerk van de Stichting Kind en Ziekenhuis

Het St. Anna Ziekenhuis voldoet vanuit het perspectief van kind en ouders aan de kwaliteitscriteria voor kindvriendelijke zorg.