Klinische neurofysiologie

AZSC.0715.8712.jpg
St. Anna Logo

Als je klachten hebt die samenhangen met jouw zenuwstelsel (hersenen, ruggenmerg, zenuwen), spieren, bloedvaten en bloedvoorziening van jouw hersenen kun je bij de afdeling klinische neurofysiologie terecht voor een onderzoek of test. Je kunt daarbij denken aan klachten als epilepsie (of het vermoeden daarop), een hersenbloeding, gevoelsstoornissen in de handen en/of benen, krachtsverlies, duizeligheid en slaapproblemen (slaapapneu). Onze laboranten kunnen met geavanceerde apparatuur de werking van jouw hersenen, zenuwstelsel, spieren en bloedvaten meten. Deze onderzoekstechnieken zijn ook van belang bij de controle en bewaking van jouw lichaamsfuncties tijdens operaties en op de intensive care. 

 

Klinische neurofysiologie in het Anna Ziekenhuis

Bij de afdeling klinische neurofysiologie in het Anna Ziekenhuis in Geldrop kun je kwalitatief goed onderzoek verwachten en een persoonlijke begeleiding. Een team met meerdere specialisten beoordeelt jouw onderzoeksresultaten: de neuroloog, laboranten, longarts, kno-arts, kaakchirurg, psychiater en gespecialiseerde verpleegkundigen. Het Anna Ziekenhuis behoort tot de topklinieken voor de behandeling van slaapapneu. Ons slaapkenniscentrum komt in de waardering van patiënten als beste in onze regio uit de bus.

Qualicor Europe

Wij voldoen aantoonbaar aan de internationale standaarden voor kwaliteit en zorg.

Bekijk keurmerk

Bronzen smiley, keurmerk van de Stichting Kind en Ziekenhuis

Het Anna Ziekenhuis voldoet vanuit het perspectief van kind en ouders aan de kwaliteitscriteria voor kindvriendelijke zorg.

Behandelingen, onderzoeken en aandoeningen
Filter:
De behandelingen, onderzoeken en aandoeningen worden geladen
Onze specialisten

Angela van Eersel - Duisters

laborant klinisch neurofysiologie

Bekijk profiel

Karin Breviers

laborant klinische neurofysiologie

Bekijk profiel

Ellen van Ettro

laborant klinische neurofysiologie

Bekijk profiel
Marjolein Berrevoets Aerts

Marjolein Berrevoets-Aerts

neuroloog

Bekijk profiel

Caroline van Boheemen

neuroloog

Bekijk profiel

Arthur Boon

neuroloog

Bekijk profiel

Michel Bos

neuroloog

Bekijk profiel

Sigrid Raupp

neuroloog

Bekijk profiel
Stel je vraagWij beantwoorden je vraag binnen 2 werkdagen

Voor medische vragen: neem telefonisch contact op met de polikliniek of maak gebruik van BeterDichtbij als je daarvoor bent aangemeld. Gebruik het afsprakenformulier voor het maken of wijzigen van een afspraak.