Liesbreuk Centrum Zuid

STA18034-01 webheader liesbreuk 1440x460.jpg
St. Anna Logo

In het Liesbreuk Centrum Zuid kunt u terecht voor een snelle behandeling van uw liesbreuk. Hiervoor heeft u wel eerst een verwijsbrief nodig van uw huisarts. In het liesbreukcentrum is onze zorg zó ingericht, dat alle artsen minimaal 100 liesbreuken per jaar behandelen. U wordt dus altijd behandeld door een ervaren arts.

 

Liesbreukcentrum bij het Anna Ziekenhuis

In het Liesbreuk Centrum Zuid zijn wij gespecialiseerd in de behandeling van liesbreuken. Door de specialisatie kunnen wij efficiënter werken. Dit betekent voor u dat u:

  • sneller geholpen wordt aan uw liesbreuk;
  • zelf de operatiedatum kunt bepalen;
  • zeker bent van een behandeling op het afgesproken moment;
  • veel persoonlijk contact heeft met de specialisten;
  • minder kans heeft op complicaties;
  • een kortere herstelperiode heeft;
  • een persoonlijk consult achteraf krijgt.

 

Anna Ziekenhuis App

In onze app Patient Journey is informatie over uw behandeling te vinden. Via de app krijgt u stap voor stap belangrijke informatie over onder andere het onderzoek, de operatie, revalidatie en nazorg. Download de app Patient Journey via de App store of Play Store voor praktische informatie en handige video’s.

 

Video liesbreuken

Via een livestream beantwoordden chirurgen Piet Hoek en Arno Oomen vragen over liesbreuken en de behandeling daarvan. "Hoe herken ik een liesbreuk?" "Moet ik altijd geopereerd worden?"

Deze video wordt getoond na het accepteren van cookies

 

Samen beslissen

U beslist samen met uw specialist over uw behandeling. Om u hierbij te helpen zijn er keuzehulpen. Via een website krijgt u inzicht in uw diagnose plus de voor- en nadelen van mogelijke behandelingen. U kunt vooraf al uw voorkeur voor een behandeling bepalen en deze tijdens uw afspraak met uw specialist bespreken. Samen maakt u de definitieve keuze. Vraag uw specialist om meer informatie en een inlogcode.

 

Ervaring Joachim

“Ik ben echt zeer tevreden over mijn behandeling. De operatie verliep zeer voorspoedig. Vijf weken na de operatie was ik alweer aan het joggen”

> Lees het volledige verhaal

Behandelingen, onderzoeken en aandoeningen
Filter:
De behandelingen, onderzoeken en aandoeningen worden geladen
Stel uw vraagWij beantwoorden uw vraag binnen 2 werkdagen

Voor medische vragen: neem telefonisch contact op met de polikliniek of maak gebruik van BeterDichtbij als u daarvoor bent aangemeld. Gebruik het afsprakenformulier voor het maken of wijzigen van een afspraak.