Vragen over ouder worden?
Kom naar het Loket Anna voor Ouderen!

 

Let op: in verband met het Coronavirus is het Loket Anna voor Ouderen gesloten voor fysiek bezoek. U kunt ons telefonisch bereiken op de gebruikelijke lokettijden.

 

Zelf de regie hebben en houden over het leven en de eventuele zorg die daarbij hoort, is voor veel mensen van belang. Maar hoe vindt u de juiste weg in de (ouderen)zorg? Er zijn vele wetten en regels, die ook nog eens regelmatig veranderen.

Het Loket Anna voor Ouderen wil ouderen met een zorgvraag verbinden met de deskundige zorg die het beste bij hun leef- en woonwensen past. Hierbij houden we rekening met de persoonlijke situatie en het sociale netwerk.

Stel uw vraag

Het Loket Anna voor Ouderen is telefonisch bereikbaar via
040 - 286 44 43
of per e-mail via onderstaande knop.

U kunt het loket ook bezoeken in het St. Anna Ziekenhuis.

 

Waar vindt u ons

Het Loket Anna voor Ouderen vindt u door route 03 te volgen. U komt dan uit bij de balie van het Loket Anna voor Ouderen, waar u zich kunt melden.

Openingstijden

Dinsdag en Woensdag: 08.30-12.30 uur.
Donderdag: 13.00-16.30 uur.

Adres

Bogardeind 2
5665 EH Geldrop

> Route

> Parkeren

> Bereikbaarheid via openbaar vervoer

Breed team van (ouderen)zorgprofessionals

Het Loket Anna voor Ouderen bestaat uit een uitgebreid team, dat bestaat uit zorgconsulenten, artsen, verpleegkundigen en andere zorgverleners. Zij werken nauw samen met zorginstellingen en huisartsen om ouderen de beste ouderenzorg te kunnen bieden.