Neurochirurgie

9959.jpg
St. Anna Logo

Bij sommige klachten of stoornissen die samenhangen met de hersenen, ruggenmerg, zenuwen of spieren kan een operatie een oplossing bieden. U kunt hiervoor terecht bij het specialisme neurochirurgie in het Anna Ziekenhuis. Onze neurochirurgen zijn gespecialiseerd in operaties aan de onderrug. Dit zijn bijvoorbeeld hernia-operaties en operaties voor vernauwing van het wervelkanaal. Voor een afspraak bij de neurochirurg heeft u een verwijzing nodig. U kunt alleen door uw neuroloog doorverwezen worden naar neurochirurgie.

 

Neurochirurgie in het Anna Ziekenhuis

De neurochirurgen van het Anna Ziekenhuis werken samen met neurochirurgen uit de regio binnen de Coöperatieve Neurochirurgie Brabant. Voor minder complexe neurochirurgische zorg kunt u terecht in het Anna Ziekenhuis. Hersenoperaties en meer complexe operaties van de wervelkolom en zenuwen worden uitgevoerd in het Elisabeth-Tweesteden Ziekenhuis in Tilburg. Soms verwijst uw neuroloog in overleg met de neurochirurg van het Anna Ziekenhuis u direct door naar het Elisabeth Tweesteden Ziekenhuis in Tilburg. Wij bespreken altijd met u in welk ziekenhuis uw operatie plaatsvindt. Als u wordt geopereerd in het Anna Ziekenhuis, wordt u opgenomen op de afdeling neurologie. De neuroloog en neurochirurg zijn tijdens uw verblijf op deze afdeling beiden bij uw zorg betrokken. U krijgt bij het specialisme neurochirurgie kwalitatief goede en persoonsgerichte zorg.

Behandelingen, onderzoeken en aandoeningen
Filter:
De behandelingen, onderzoeken en aandoeningen worden geladen
Onze specialisten

Hilko Ardon

neurochirurg

Bekijk profiel

Pieter Nachtergaele

neurochirurg

Bekijk profiel
Stel uw vraagWij beantwoorden uw vraag binnen 2 werkdagen

Voor medische vragen: neem telefonisch contact op met de polikliniek of maak gebruik van BeterDichtbij als u daarvoor bent aangemeld. Gebruik het afsprakenformulier voor het maken of wijzigen van een afspraak.