Neurologie

9974.jpg
St. Anna Logo

Bij het specialisme neurologie in het Anna Ziekenhuis in Geldrop en Eindhoven kunt u terecht voor onderzoek en behandeling van stoornissen en aandoeningen van de hersenen, de zenuwen, het ruggenmerg en de spieren. Bijvoorbeeld als u klachten heeft als hoofdpijn, krachtsverlies in een arm of been, dubbel zien, taal- of spraakproblemen, verlammingsverschijnselen, epilepsie, of een hersentumor. Al onze neurologen houden zich bezig met algemene neurologie en behandelen zowel volwassenen als kinderen vanaf 16 jaar. Ook hebben zij zich toegelegd op meerdere aandachtsgebieden, waaronder cerebrovasculaire ziekten (hersenbloeding, herseninfarct), multiple sclerose (MS), hoofdpijn, dementie, Ziekte van Parkinson, bewegingsstoornissen en therapie met botuline. Onderzoek en behandeling vinden plaats op onze polikliniek in het Anna Ziekenhuis in Geldrop en Eindhoven, in dagbehandeling of tijdens opname op de verpleegafdeling van ons ziekenhuis.

 

Neurologie in het Anna Ziekenhuis

Bij ons specialisme neurologie in het Anna Ziekenhuis kunt u kwalitatief goede patiëntenzorg verwachten en een persoonsgerichte begeleiding. U bent steeds bij dezelfde neuroloog onder behandeling. Uw arts is altijd exact op de hoogte van uw situatie. Daarnaast organiseren we het zorgproces zoveel mogelijk rondom onze patiënten. U kunt specifieke poliklinieken bezoeken waar u voor uw klacht of aandoening gericht onderzoek en een deskundige behandeling krijgt. Onze afdeling neurologie is volop in beweging en ziet veranderingen in de zorg als een uitdaging met vele mogelijkheden. Bij uw zorg werken onze neurologen waar dat nodig is intensief samen met andere specialisten in ons ziekenhuis, onder andere de neurochirurgen, plastisch chirurgen en revalidatieartsen. Daarnaast is er een intensieve samenwerking met de afdeling neurochirurgie van het Elisabeth Ziekenhuis in Tilburg. Voor optimale zorg aan mensen met multiple sclerose (MS) werkt het Anna Ziekenhuis binnen het Regionaal MS Centrum Oost Brabant samen met het ziekenhuis Bernhoven in Veghel/Oss, het Catharina Ziekenhuis in Eindhoven en het Elkerliek ziekenhuis in Helmond.

Behandelingen, onderzoeken en aandoeningen
Filter:
De behandelingen, onderzoeken en aandoeningen worden geladen
Onze specialisten

S. (Sylvia) Hollanders

MS-verpleegkundige

Bekijk profiel

dr. M.B. (Marjolein) Berrevoets-Aerts

neuroloog

Bekijk profiel

C.J.M. (Caroline) van Boheemen

neuroloog

Bekijk profiel

dr. A.E. (Arthur) Boon

neuroloog

Bekijk profiel

H.M. (Michel) Bos

neuroloog

Bekijk profiel

dr. J.A.P. (Johan) Hiel

neuroloog

Bekijk profiel

S.F.A. (Sigrid) Raupp

neuroloog

Bekijk profiel

O.J.E. (Olga) Godtschalk

Parkinson/MS- verpleegkundige

Bekijk profiel

J. (Joy) van Meurs

Parkinsonverpleegkundige

Bekijk profiel

M. (Maartje) Nijhuis

Parkinsonverpleegkundige

Bekijk profiel

M.J.M. (Marga) Lurvink

physician assistant

Bekijk profiel

A.M.A. (Mega) Voermans

physician assistant

Bekijk profiel
Stel uw vraagWij beantwoorden uw vraag binnen 2 werkdagen

Wij kunnen u via dit formulier geen antwoord geven op medisch inhoudelijke- en spoedvragen. Een afspraak maken kan alleen telefonisch. Neemt u contact op met uw huisarts/ behandelend arts als u vragen heeft over uw persoonlijke gezondheidstoestand, diagnose of een behandeling.