Neurologie

9974.jpg
St. Anna Logo

Bij het specialisme neurologie in het Anna Ziekenhuis in Geldrop en Eindhoven kunt u terecht voor onderzoek en behandeling van stoornissen en aandoeningen van de hersenen, de zenuwen, het ruggenmerg en de spieren. Bijvoorbeeld als u klachten heeft als hoofdpijn, krachtsverlies in een arm of been, dubbel zien, taal- of spraakproblemen, verlammingsverschijnselen, epilepsie, of een hersentumor. Al onze neurologen houden zich bezig met algemene neurologie en behandelen zowel volwassenen als kinderen vanaf 16 jaar. Ook hebben zij zich toegelegd op meerdere aandachtsgebieden, waaronder cerebrovasculaire ziekten (hersenbloeding, herseninfarct), multiple sclerose (MS), hoofdpijn, dementie, Ziekte van Parkinson, bewegingsstoornissen en therapie met botuline. Onderzoek en behandeling vinden plaats op onze polikliniek in het Anna Ziekenhuis in Geldrop en Eindhoven, in dagbehandeling of tijdens opname op de verpleegafdeling van ons ziekenhuis.

 

Neurologie in het Anna Ziekenhuis

Bij ons specialisme neurologie in het Anna Ziekenhuis kunt u kwalitatief goede patiëntenzorg verwachten en een persoonsgerichte begeleiding. U bent steeds bij dezelfde neuroloog onder behandeling. Uw arts is altijd exact op de hoogte van uw situatie. Daarnaast organiseren we het zorgproces zoveel mogelijk rondom onze patiënten. U kunt specifieke poliklinieken bezoeken waar u voor uw klacht of aandoening gericht onderzoek en een deskundige behandeling krijgt. Onze afdeling neurologie is volop in beweging en ziet veranderingen in de zorg als een uitdaging met vele mogelijkheden. Bij uw zorg werken onze neurologen waar dat nodig is intensief samen met andere specialisten in ons ziekenhuis, onder andere de neurochirurgen, plastisch chirurgen en revalidatieartsen. Daarnaast is er een intensieve samenwerking met de afdeling neurochirurgie van het Elisabeth Ziekenhuis in Tilburg. Voor optimale zorg aan mensen met multiple sclerose (MS) werkt het Anna Ziekenhuis binnen het Regionaal MS Centrum Oost Brabant samen met het ziekenhuis Bernhoven in Veghel/Oss, het Catharina Ziekenhuis in Eindhoven en het Elkerliek ziekenhuis in Helmond.

Behandelingen, onderzoeken en aandoeningen
Filter:
De behandelingen, onderzoeken en aandoeningen worden geladen
Onze specialisten

Sylvia Hollanders

MS-verpleegkundige

Bekijk profiel
Marjolein Berrevoets Aerts

Marjolein Berrevoets-Aerts

neuroloog

Bekijk profiel

Caroline van Boheemen

neuroloog

Bekijk profiel

Arthur Boon

neuroloog

Bekijk profiel

Michel Bos

neuroloog

Bekijk profiel
Sabine Janssen Doves

Sabine Janssen-Doves

neuroloog

Bekijk profiel

Sigrid Raupp

neuroloog

Bekijk profiel

Olga Godtschalk

Parkinson/MS- verpleegkundige

Bekijk profiel

Joy van Meurs

Parkinsonverpleegkundige

Bekijk profiel
Maartje Nijhuis

Maartje Nijhuis

Parkinsonverpleegkundige

Bekijk profiel

Marga Lurvink

physician assistant

Bekijk profiel
Stel uw vraagWij beantwoorden uw vraag binnen 2 werkdagen

Voor medische vragen: neem telefonisch contact op met de polikliniek of maak gebruik van BeterDichtbij als u daarvoor bent aangemeld. Gebruik het afsprakenformulier voor het maken of wijzigen van een afspraak.