Oogheelkunde

9173.jpg
St. Anna Logo

Heeft u een aandoening of stoornis aan uw oog of het gebied eromheen? Dan kunt u bij het specialisme oogheelkunde in het Anna Ziekenhuis terecht voor onderzoek en behandeling. Onze oogartsen houden zich bezig met alle oogaandoeningen en behandelen en opereren zowel volwassenen als kinderen. Zo kunt u bij ons terecht voor onder andere een lui oog, een infectie of bloeding in het oog, een netvliesbeschadiging, verhoogde oogboldruk en overhangende oogleden. We zijn gespecialiseerd in de behandeling van staar en scheelzien. Onderzoek en behandeling vinden plaats op onze polikliniek oogheelkunde in het Anna Ziekenhuis in Geldrop en als dagbehandeling in ons ziekenhuis.

 

Oogheelkunde in het Anna Ziekenhuis

Bij het specialisme oogheelkunde in het Anna Ziekenhuis kunt u kwalitatief goede patiëntenzorg verwachten en een persoonlijke begeleiding. U bent in principe steeds bij dezelfde oogarts onder behandeling, zodat uw arts altijd exact op de hoogte is van uw situatie. Bij uw oogzorg is een groot team van verschillende professionals betrokken. Dit team bestaat naast de oogartsen onder andere uit optometristen, orthoptisten en technisch oogheelkundig assistenten (TOA’s). Ook werken onze oogartsen bij uw zorg zo nodig intensief samen met andere specialisten in ons ziekenhuis, onder andere met internisten, neurologen en kinderartsen.

Behandelingen, onderzoeken en aandoeningen
Filter:
De behandelingen, onderzoeken en aandoeningen worden geladen
Onze specialisten
Oogarts

Michelle Hendriks

chef de clinique oogheelkunde

Bekijk profiel

Mari Elshout

oogarts

Bekijk profiel

Arnaldo Gonçalves

oogarts

Bekijk profiel
Olta Van Den Nieuwenhof (1)

Olta van den Nieuwenhof-Gishti

oogarts

Bekijk profiel
Koen Paarlberg (1)

Koen Paarlberg

oogarts

Bekijk profiel
Annemarie Kop

Annemarie Kop

Optometrist

Bekijk profiel
Stel uw vraagWij beantwoorden uw vraag binnen 2 werkdagen

Voor medische vragen: neem telefonisch contact op met de polikliniek of maak gebruik van BeterDichtbij als u daarvoor bent aangemeld. Gebruik het afsprakenformulier voor het maken of wijzigen van een afspraak.