Operatiekamer (OK) Geldrop

header_chrirugie.jpg
St. Anna Logo

Voor sommige aandoeningen, ziekten of bij bepaald letsel is een operatie noodzakelijk. Een operatie vindt plaats op een van de zeven operatiekamers (OK) in het St. Anna ziekenhuis. Specialisten van verschillende disciplines, bijvoorbeeld chirurgie, plastische chirurgie, gynaecologie en urologie opereren hier patiënten.

 

Een operatie bij het Anna Ziekenhuis

De operatiekamers (OK’s) van het Anna Ziekenhuis voldoen aan alle kwaliteitseisen. Dagelijks staan tussen de 60 en 70 medewerkers en specialisten op de OK klaar om de operaties goed te laten verlopen. Voor, tijdens en na de operatie zijn er verschillende medewerkers die voor u zorgen. De holdingmedewerker ontvangt u in de overdrachtsruimte en controleert de gegevens van de operatie die u ondergaat aan de hand van een checklist. De anesthesioloog en anesthesiemedewerker zorgen voor u voor, tijdens en na de operatie. In de operatiekamer (OK) voert de opererend specialist (vaak uw behandelend arts) de operatie uit. De opererend specialist krijgt assistentie van twee of drie operatieassistenten. Samen zorgen zij ervoor dat de operatie voorspoedig verloopt. Na de operatie zorgt de recoveryverpleegkundige voor u.

Behandelingen, onderzoeken en aandoeningen
Filter:
De behandelingen, onderzoeken en aandoeningen worden geladen
Stel je vraagWij beantwoorden je vraag binnen 2 werkdagen

Voor medische vragen: neem telefonisch contact op met de polikliniek of maak gebruik van BeterDichtbij als je daarvoor bent aangemeld. Gebruik het afsprakenformulier voor het maken of wijzigen van een afspraak.