St. Anna Logo

Bij het specialisme orthopedie in het St. Anna Ziekenhuis in Geldrop en Eindhoven komt u (of uw kind) voor onderzoek en behandeling van alle aandoeningen aan het steun- en bewegingsapparaat. Dat zijn de botten, gewrichten, spieren, pezen en banden. U kunt daarbij denken aan aangeboren aandoeningen of afwijkingen (zoals een klompvoetje), slijtage van de gewrichten, een gescheurde spier, sportblessures of letsel door ongeval of geweld. Onze orthopeden (orthopedisch chirurgen) behandelen en opereren zowel volwassenen als kinderen. Al onze artsen houden zich bezig met algemene orthopedie. Daarnaast heeft elke orthopeed zich toegelegd op specifieke aandachtsgebieden. De specialisaties zijn: sportgeneeskunde en sporttraumatologie, kunstgewricht plaatsen in heup, knie of schouder (prothesiologie), kinderorthopedie en artroscopische chirurgie (kijkoperaties). Onderzoek en behandeling vinden plaats op onze poliklinieken in Geldrop, locatie Eindhoven en Helden-Panningen, in dagbehandeling of tijdens opname op de verpleegafdeling van ons ziekenhuis.

 

Orthopedie/orthopedische chirurgie in het St. Anna Ziekenhuis

Bij ons specialisme orthopedie (orthopedische chirurgie in het St. Anna Ziekenhuis) kunt u kwalitatief goede en patiëntgerichte zorg verwachten. Wij hechten veel waarde aan een persoonlijke band met onze patiënten. We horen graag uw verhaal, zodat we u een behandeling op maat kunnen bieden. Zo mogelijk blijft u bij dezelfde orthopeed onder behandeling, zowel op de polikliniek als bij operatie en ziekenhuisopname. U ziet dus zoveel mogelijk uw eigen arts. Onze orthopedisch chirurgen passen de modernste behandelingen en behandelmethodes toe. Door de jarenlange verbintenis met voetbalclub PSV en andere topsportorganisaties loopt ons ziekenhuis voorop in onderzoek en behandeling van slijtage, traumaletsels en sportletsels. Ons ziekenhuis en (top)sport zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het St. Anna ziekenhuis in Geldrop-Eindhoven hoort op het gebied van orthopedie/orthopedische chirurgie bij de top van Nederland.

 

St. Anna Ziekenhuis App

De Anna Zorg(t) app bevat informatie en korte video's over diverse orthopedische operaties: een nieuwe heup, een nieuwe knie, een kijkoperatie van de knie, een voorste kruisbandoperatie een meniscusbehandeling en een schouderoperatie (schouderdecompressie). U kunt de app Anna Zorg(t) gratis downloaden via de App store of Play Store.