St. Anna Logo

Bij het specialisme Orthopedie van het St. Anna Ziekenhuis kunt u terecht met rugpijn, schouderklachten, heupklachten en kniepijn. Onze orthopeden zijn specialisten in het behandelen van veel verschillende problemen met uw botten, spieren, gewrichten pezen en banden. Samen het bewegingsapparaat genoemd. Daarnaast heeft elke orthopeed in het St. Anna Ziekenhuis een eigen specialisatie:

U kunt voor onderzoek en een diagnose naar een polikliniek bij u in de buurt. In Geldrop, Eindhoven of Helden-Panningen. Weten we wat er aan de hand is? Dan kijkt een gespecialiseerde orthopeed samen met u welke behandeling het beste past.

Orthopedie en chirurgie in het St. Anna Ziekenhuis

Naast een ervaren specialist kunt u rekenen op de nieuwste behandelingen. Maar het belangrijkste vinden wij het om uw verhaal te horen. Zodat u een behandeling krijgt die helemaal past bij uw klachten, situatie en uw wensen.

App Anna Zorg(t)

Bij een goede behandeling hoort ook goede informatie. Alle informatie, van de eerste afspraak tot en met de nazorg kunt u vinden in onze app. Met veel handige korte video’s. U leest hier uitgebreid over:

  • een nieuwe heup (heupprothese);
  • een nieuwe knie (knieprothese);
  • een kijkoperatie van de knie;
  • een voorste kruisbandoperatie;
  • een meniscusbehandeling;
  • een schouderoperatie (schouderdecompressie).

Samenwerking met PSV en TopSupport

Ons ziekenhuis en (top)sport zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Zo werkt het specialisme Orthopedie in Geldrop al jarenlang samen met PSV en andere topsportorganisaties. Dankzij deze samenwerking loopt ons ziekenhuis voorop in onderzoek en behandeling van slijtage, traumaletsels en (sport)blessures.

Voor het voorkomen en snel behandelen van blessures die bij het sporten kunnen ontstaan, werken we samen met TopSupport. U kunt bij TopSupport terecht voor fysiotherapie en revalidatie na een operatie. Ook bij het sneltraject Acute Knieklachten zijn de lijnen met de specialisten van TopSupport kort. Binnen 1 dag onderzoeken we de oorzaak en krijgt u een behandelplan. Door deze samenwerkingen, onze kennis en ervaring hoort de orthopedie en orthopedische chirurgie in het St. Anna Ziekenhuis in Geldrop-Eindhoven bij de top van Nederland.

Locaties met orthopedie in het St. Anna Ziekenhuis

Volwassenen en kinderen kunnen op al onze locaties terecht op het algemeen spreekuur. Daarnaast hebben we voor sommige klachten speciale spreekuren. Zo vindt u in Geldrop het:

In Eindhoven kunt u terecht op het:

Toegangstijd orthopeed

Bij het St. Anna Ziekenhuis kunt u al snel terecht voor een eerste afspraak. In het wachttijdenoverzicht vindt u de actuele toegangstijd voor een afspraak bij Orthopedie terug.

Theo vd Berg en Thea Sybesma.jpg

De ervaring van Theo

“Loop niet te lang rond met een kapotte knie. Dankzij St. Anna kan ik weer helemaal pijnvrij van sporten genieten."

Lees verder

Veelgestelde vragen over het specialisme Orthopedie

Ik wil graag een second opinion bij de orthopeed, kan dat?

Uzelf, uw huisarts of uw specialist kan een second opinion aanvragen bij het specialisme Orthopedie van het St. Anna Ziekenhuis. Hier werken wij graag aan mee. Wij ontvangen dan graag eerst alle informatie over uw ziekte en behandelingen.
[hoe deze aan te leveren]?

Welke orthopeed behandelt mij?

Heeft u een afspraak gemaakt op de polikliniek Orthopedie? In uw afspraakbevestiging staat de naam van de orthopeed bij wie u een afspraak heeft. Wilt u weten welke arts is gespecialiseerd in welke klachten? Bekijk ons overzicht specialisten en orthopeden.

Wat gebeurt er tijdens een eerste afspraak bij de orthopeed?

Komt u voor een eerste afspraak, dan duurt de afspraak meestal 30 minuten. Uw klachten worden besproken en er wordt lichamelijk onderzoek gedaan. Soms moeten röntgenfoto’s gemaakt worden. Dan kan uw afspraak langer duren.

  • Modernste behandelingen
  • De beste zorg door samenwerking
  • Sneltrajecten voor blessures