Centrum

Orthopedie

9414.jpg

Waarom kiezen voor Orthopedie?

  • Modernste behandelingen
  • De beste zorg door samenwerking
  • Sneltrajecten voor blessures
St. Anna Logo

Bij het specialisme Orthopedie van het Anna Ziekenhuis kunt u terecht met rugpijn, schouderklachten, heupklachten en kniepijn. Onze orthopeden zijn specialisten in het behandelen van veel verschillende problemen met uw botten, spieren, gewrichten pezen en banden. Samen het bewegingsapparaat genoemd. Daarnaast heeft elke orthopeed in het Anna Ziekenhuis een eigen specialisatie:

U kunt voor onderzoek en een diagnose naar een polikliniek bij u in de buurt. In Geldrop of Eindhoven. Weten we wat er aan de hand is? Dan kijkt een gespecialiseerde orthopeed samen met u welke behandeling het beste past.

Orthopedie en chirurgie in het Anna Ziekenhuis

Naast een ervaren specialist kunt u rekenen op de nieuwste behandelingen. Maar het belangrijkste vinden wij het om uw verhaal te horen. Zodat u een behandeling krijgt die helemaal past bij uw klachten, situatie en uw wensen.

Spoedpoli sport- en beweegletsels

Bij het vermoeden van een kneuzing of breuk kunt u na verwijzing van uw huisarts of huisartsenpost terecht bij de Spoedpoli sport- en beweegletsels in het Anna Ziekenhuis in Geldrop. Hier staat een gespecialiseerd team voor u klaar, waardoor u snel duidelijkheid heeft over uw letsel.

Patient Journey App

Bij een goede behandeling hoort ook goede informatie. Alle informatie, van de eerste afspraak tot en met de nazorg kunt u vinden in onze app. Met veel handige korte video’s. U leest hier uitgebreid over:

  • een nieuwe heup (heupprothese);
  • een nieuwe knie (knieprothese);
  • een kijkoperatie van de knie;
  • een voorste kruisbandoperatie;
  • een meniscusbehandeling;
  • een schouderoperatie (schouderdecompressie).

Samenwerking met PSV en Anna TopSupport

Ons ziekenhuis en (top)sport zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Zo werkt het specialisme Orthopedie in Geldrop al jarenlang samen met PSV en andere topsportorganisaties. Dankzij deze samenwerking loopt ons ziekenhuis voorop in onderzoek en behandeling van slijtage, traumaletsels en (sport)blessures.

Voor het voorkomen en snel behandelen van blessures die bij het sporten kunnen ontstaan, werken we samen met Anna TopSupport. U kunt bij Anna TopSupport terecht voor fysiotherapie en revalidatie na een operatie. Ook bij het sneltraject Acute Knieklachten zijn de lijnen met de specialisten van Anna TopSupport kort. Binnen 1 dag onderzoeken we de oorzaak en krijgt u een behandelplan. Door deze samenwerkingen, onze kennis en ervaring hoort de orthopedie en orthopedische chirurgie in het Anna Ziekenhuis in Geldrop-Eindhoven bij de top van Nederland.

Locaties met orthopedie in het Anna Ziekenhuis

Volwassenen en kinderen kunnen op al onze locaties terecht op het algemeen spreekuur. Daarnaast hebben we voor sommige klachten speciale spreekuren. Zo vindt u in Geldrop het:

In Eindhoven kunt u terecht op het:

Toegangstijd orthopeed

Bij het Anna Ziekenhuis kunt u al snel terecht voor een eerste afspraak. In het wachttijdenoverzicht vindt u de actuele toegangstijd voor een afspraak bij Orthopedie terug.

Theo vd Berg en Thea Sybesma.jpg

De ervaring van Theo

“Loop niet te lang rond met een kapotte knie. Dankzij St. Anna kan ik weer helemaal pijnvrij van sporten genieten."

Lees verder

Veelgestelde vragen over het specialisme Orthopedie

Ik wil graag een second opinion bij de orthopeed, kan dat?

Uzelf, uw huisarts of uw specialist kan een second opinion aanvragen bij het specialisme Orthopedie van het Anna Ziekenhuis. Hier werken wij graag aan mee. Wij ontvangen dan graag eerst alle informatie over uw ziekte en behandelingen.
[hoe deze aan te leveren]?

Welke orthopeed behandelt mij?

Heeft u een afspraak gemaakt op de polikliniek Orthopedie? In uw afspraakbevestiging staat de naam van de orthopeed bij wie u een afspraak heeft. Wilt u weten welke arts is gespecialiseerd in welke klachten? Bekijk ons overzicht specialisten en orthopeden.

Wat gebeurt er tijdens een eerste afspraak bij de orthopeed?

Komt u voor een eerste afspraak, dan duurt de afspraak meestal 30 minuten. Uw klachten worden besproken en er wordt lichamelijk onderzoek gedaan. Soms moeten röntgenfoto’s gemaakt worden. Dan kan uw afspraak langer duren.

Behandelingen, onderzoeken en aandoeningen
Filter:
De behandelingen, onderzoeken en aandoeningen worden geladen
Onze specialisten
Nicky van Melick

Nicky van Melick

bewegingswetenschapper

Bekijk profiel
Stijn Gerarts

Stijn Geraets

chef de clinique orthopedie

Bekijk profiel
Walter Van Der Weegen

Walter van der Weegen

onderzoeker

Bekijk profiel
Wart Van Zoest (1)

Wart van Zoest

orthopedisch chirurg & medisch manager Anna TopSupport en clubarts PSV

Bekijk profiel
orthopedisch chirurg

Rintje Agricola

orthopedisch chirurg

Bekijk profiel

Rob Bogie

orthopedisch chirurg

Bekijk profiel
Dirk Das

Dirk Das

orthopedisch chirurg

Bekijk profiel
Rogier Van Drumpt

Rogier van Drumpt

orthopedisch chirurg

Bekijk profiel

Joris de Kort

orthopedisch chirurg

Bekijk profiel

Michiel Siebelt

orthopedisch chirurg

Bekijk profiel
Thea Sybesma

Thea Sijbesma

orthopedisch chirurg

Bekijk profiel
Ellis Bos

Ellis Bos

physician assistant orthopedie

Bekijk profiel

Job Veldhuis

Physician Assistant orthopedie

Bekijk profiel
Stel uw vraagWij beantwoorden uw vraag binnen 2 werkdagen

Voor medische vragen: neem telefonisch contact op met de polikliniek of maak gebruik van BeterDichtbij als u daarvoor bent aangemeld. Gebruik het afsprakenformulier voor het maken of wijzigen van een afspraak.