Pijnbestrijding

9541.jpg
St. Anna Logo

Eén op de vijf volwassenen in Nederland lijdt aan chronische pijn, zoals nek- en/of rugklachten of posttraumatische pijn. We noemen het chronische pijn als de pijn lang aanhoudt. Chronische pijn vormt vaak een belemmering bij activiteiten in het dagelijks leven, maar ook op psychisch en sociaal vlak kan chronische pijn uw leven beïnvloeden. Als u last heeft van chronische pijn, kunt u voor onderzoek en behandeling terecht bij het specialisme pijnbestrijding van het Anna Ziekenhuis. Sinds een aantal jaren zijn er verschillende nieuwe technieken om chronische pijn tegen te gaan. Onze pijnspecialisten werken nauw samen met collega’s van onder andere de specialismen orthopedie en neurologie.

 

Pijnbestrijding in het Anna Ziekenhuis

De polikliniek van het specialisme pijnbestrijding van het Anna Ziekenhuis is door de Nederlandse Vereniging van Anesthesiologie (NVA) gecertificeerd als pijnkliniek. De NVA hanteert hierbij criteria voor de organisatie, uitvoering van behandelingen en opleidingseisen van betrokken medische professionals. U kunt er dus vanuit gaan dat u kwalitatief goede zorg krijgt. Bovendien kunt u bij het specialisme pijnbestrijding van het Anna Ziekenhuis terecht voor de behandeling voor een groot aantal aandoeningen. 

NVA-certificaat (Nederlandse Vereniging voor Anesthesiologie)

De polikliniek pijnbestrijding is een NVA gecertificeerde pijnkliniek.

Behandelingen, onderzoeken en aandoeningen
Filter:
De behandelingen, onderzoeken en aandoeningen worden geladen
Onze specialisten
Satria Husada

Satria Husada

anesthesioloog/ pijnspecialist

Bekijk profiel
Bart Liebrand

Bart Liebrand

anesthesioloog/ pijnspecialist

Bekijk profiel
Stel uw vraagWij beantwoorden uw vraag binnen 2 werkdagen

Voor medische vragen: neem telefonisch contact op met de polikliniek of maak gebruik van BeterDichtbij als u daarvoor bent aangemeld. Gebruik het afsprakenformulier voor het maken of wijzigen van een afspraak.