Plastische chirurgie

St. Anna Logo

Bij het specialisme plastische chirurgie van het Anna Ziekenhuis kunt u terecht voor reconstructieve chirurgie, hand- en polschirurgie en cosmetische chirurgie. Onze plastisch chirurgen verrichten reconstructieve operaties om de vorm en functie van een lichaamsdeel te herstellen. Dit kan nodig zijn door een aangeboren afwijking of na een ongeval, ziekte, infectie of operatie. Hierbij kunt u denken aan de reconstructie van een borst na een borstverwijdering en de correctie van littekens of een hazenlip. Daarnaast is hand- en polschirurgie een belangrijk aandachtsgebied van ons specialisme plastische chirurgie. Zo kunt u met het carpaal tunnelsyndroom bij ons terecht. Tenslotte kunt u bij ons terecht voor cosmetische chirurgie zonder een directe medische noodzaak, bijvoorbeeld voor een ooglid- en neuscorrectie. Onderzoek en behandeling vinden plaats op onze polikliniek in het Anna Ziekenhuis in Geldrop, in dagbehandeling of tijdens opname op de verpleegafdeling van ons ziekenhuis.

 

Plastische chirurgie in het Anna Ziekenhuis

Bij het specialisme plastische chirurgie in het Anna Ziekenhuis kunt u kwalitatief goede patiëntenzorg verwachten met een persoonlijke begeleiding. U blijft steeds bij dezelfde arts onder behandeling. Waar nodig werken onze plastisch chirurgen samen met andere specialisten in ons ziekenhuis, zoals chirurgen, internisten, oncologen en kinderartsen. Daarnaast hebben zij overleg met collega’s in andere ziekenhuizen en werken zij in maatschapverband samen met 10 plastisch chirurgen in de regio Zuidoost-Brabant. Onze plastisch chirurgen houden zich bezig met de volle breedte van het vakgebied. Daarnaast heeft elke arts meerdere aandachtsgebieden: cosmetische operaties in het gezicht (van wenkbrauwen, oogleden, neus, lippen), correctie van afstaande oren (bij kinderen), reconstructieve chirurgie van de ledematen en de borst (borstvergroting, borstverkleining, borstreconstructie), polschirurgie (carpaal tunnelsyndroom) en handchirurgie.

Behandelingen, onderzoeken en aandoeningen
Filter:
De behandelingen, onderzoeken en aandoeningen worden geladen
Onze specialisten

E.L.W.G. (Emiel) van Haren

plastisch chirurg

Bekijk profiel

A.J. (Alexander) Kroeze

plastisch chirurg

Bekijk profiel

E.M.J. (Esther) Mesters

plastisch chirurg

Bekijk profiel
Stel uw vraagWij beantwoorden uw vraag binnen 2 werkdagen

Wij kunnen u via dit formulier geen antwoord geven op medisch inhoudelijke- en spoedvragen. Een afspraak maken kan alleen telefonisch. Neemt u contact op met uw huisarts/ behandelend arts als u vragen heeft over uw persoonlijke gezondheidstoestand, diagnose of een behandeling.