Aandachtsgebieden

  • Algemene chirurgie (o.a. laparoscopische liesbreukchirurgie)
  • Vaatchirurgie
  • Traumatologie
  • Proctologie

Deze video wordt getoond na het accepteren van cookies

Arno Oomen is vaatchirurg en sinds 2003 werkzaam als chirurg in het St. Anna ziekenhuis. Hij heeft speciale aandacht voor de behandeling van varices (spataderen), basale traumatologie, liesbreukchirurgie en proctologie (behandeling van anale en bekkenbodem-aandoeningen).

Hij studeerde geneeskunde in Nijmegen en werd opgeleid tot chirurg in het Catharina ziekenhuis in Eindhoven en het Maastricht Universitair Medisch Centrum waarin hij zich differentieerde in de vaatchirurgie.

Naast zijn reguliere taken als chirurg is hij Medisch coördinator van de spoedeisende hulp (SEH) van het St. Anna ziekenhuis. Daarnaast is hij ook verantwoordelijk voor het opleiden van co-assistenten. In zijn vrije tijd houdt hij van sporten en luistert hij graag naar muziek.

Hij vindt het belangrijk dat de patiënt zich op zijn gemak voelt en goed geïnformeerd is. Patiënten waarderen vooral zijn sympathieke en no-nonsense houding. 

Lidmaatschappen:

Nederlandse Vereniging voor Heelkunde (NVvH), Nederlandse Vereniging voor Vaatchirurgie (NVvV), Nederlandse Vereniging voor Traumachirurgie (NVvT).