Ilse Vromans

Aandachtsgebieden

  • Musculoskeletale klachten (met name rug, heup en schouder)
  • Orthopedisch en chirurgische gerelateerde klachten
  • Hoofdpijn bij kinderen

Opleiding

In 2012 ben ik afgestudeerd op de opleiding Sport en Bewegen in Eindhoven. Omdat het bewegingsapparaat mij erg fascineerde ben ik door gegaan met studeren. In 2012 ben ik gestart op de opleiding fysiotherapie Hogeschool Zuyd in Heerlen. Ik heb hier enorm veel geleerd en wist al vroeg in de opleiding dat ik manuele therapie wilde gaan doen. Hier ben ik in 2016 mee gestart toen ik de diploma fysiotherapie had behaald. In 2019 ben ik afgestudeerd op de SOMT voor manuele therapie.

Naast de opleidingen die ik gevolgd heb, heb ik ook nog meerdere cursussen gedaan gericht op hoofdpijn bij kinderen, schouderrevalidatie-, nek- en lage rugklachten en dry needling (extremiteiten en wervelkolom).

In de verdere toekomst wil ik me graag door blijven ontwikkelen.

Persoonlijk 

Zelf ben ik erg sportief ingesteld. Zo heb ik al vele halve marathons gerend en ook een keer de hele (natuurlijk in Eindhoven). Inmiddels ben ik gestopt met hockey, maar ik heb dit altijd met veel plezier gedaan in dames 1 van Geldrop. Momenteel tennis ik en loop ik regelmatig hard. Deze sportiviteit en doorzettingsvermogen pas ik dan ook toe binnen mijn werk. Binnen het Anna werk ik met veel plezier en ben ik altijd opzoek naar nieuwe uitdagingen.