Aandachtsgebieden

  • Algemene urologie
  • Plasklachten
  • Urineweginfecties
  • Nierstenen
  • Urine-incontinentie

De mPA heeft een verkorte versie van geneeskunde gevolgd en is daardoor algemeen medisch geschoold en inzetbaar op het niveau van een basisarts. Daarnaast heeft elke mPA een specialisatie.

Mijn opleiding en carrière is in 2007 in Máxima Medisch Centrum Eindhoven/Veldhoven gestart, aanvankelijk bij de chirurgie. Als aandachtsgebied had ik aandoeningen aan het laatste deel van de dikke darm en de bekkenbodem. Toen al had de urologie mijn warme belangstelling vanwege de diversiteit aan aandoeningen, de mix tussen beschouwend en praktisch werken en de leuke patiëntenpopulatie.

In 2020 zag ik mijn kans schoon en heb de overstap mogen maken naar de urologie. Ik loop nu samen met de urologen en verpleegkundigen de spreekuren en mag verrichtingen doen als kijkonderzoeken in de blaas, diverse echografieën en kleine ingrepen.

Naast mijn werk in het ziekenhuis hou ik me in mijn eigen praktijk bezig met (orthomoleculaire) leefstijlgeneeskunde. Streven is met hulp van voeding en supplementen de gezondheid naar een hoger plan te tillen. Deze aanvullende kennis en kunde zet ik ook graag in tijdens mijn werk op de polikliniek urologie in het St. Anna Ziekenhuis.